Skip to content

JuulsPMU

Permanente Make-up Studio Zevenhuizen

Lees meer

JuulsPMU

Permanente Make-up Studio Zevenhuizen

Lees meer

Diensten

Wenkbrauwen

 Voor ieder huidtype waarbij je oneindig kan variëren (van heel natuurlijk tot een uitgesproken aanwezige look).

Eyeliner

Een mooi strak lijntje boven of onder de ogen. Dit kan eventueel ook met een wing indien gewenst.

Lippigmentatie

Bij de lip pigmentatie wordt er door middel van een heel klein naaldje pigment in de lippen aangebracht.

Over Mij

Ik ben Giulia, eigenaresse van JuulsPMU, gespecialiseerd in permanente make-up in Zevenhuizen. Mijn passie voor uiterlijke verzorging heeft mij geleid tot het maken van permanente make-up behandelingen op maat. Bij JuulsPMU streven we ernaar om de natuurlijke schoonheid van elke vrouw op een unieke manier te accentueren. Onze behandelingen zijn geschikt voor alle leeftijden, huidtypen en etnische achtergronden. Ontdek de perfecte permanente make-up in Zevenhuizen bij JuulsPMU.

Lees meer

Reviews

Na heeeeeel lang twijfelen gister me wenkbrauwen laten doen en mijn God wat ben ik er super blij mee ! Ze is super lief en professioneel vind ze nu al top en dan moet ik nog terug voor de nabehandeling! Wil je echt super bedanken en kan niet wachten tot maandag dat je me eyeliner gaat zetten !

Coralie

Na heel lang wikken en wegen en veel rondkijken heb ik ervoor gekozen om bij Juuls PMU mijn wenkbrauwen te laten doen. En wat een goede keuze! Heel netjes uitgetekend, gevraagd wat ik mooi vind. Het is echt heel mooi geworden! Echt een hele goede beslissing geweest! Ik raad Juuls voor de volle 100% aan!

Channa

Enorm lieve vrouw, vriendelijk en meedenkend en laat je pas de deur uitgaan als het écht perfect is. Zo dankbaar haar gevonden te hebben, zo tevreden met mijn PMU, elke dag weer.

Manon

Veelgestelde vragen

Is permanente make-up permanent?

In tegenstelling tot een traditionele tatoeage is permanente make-up niet volledig blijvend, wat perfect past bij de natuurlijke veranderingen in gezichtsmimiek en persoonlijke smaak die optreden naarmate we ouder worden. Om de frisheid van de make-up te behouden, wordt een Touch-up (opfrisbehandeling) na 1-1,5 jaar sterk aanbevolen. Ontdek de voordelen van permanente make-up in Zevenhuizen.

Hoe wordt de vorm en kleur bepaald?

De vorm en kleur worden bepaald afhankelijk van uw huidtype, haarkleur, persoonlijke wensen en de vorm van uw gezicht. Vooraf aan de behandeling worden de wenkbrauwen eerst getekend en uitgemeten zodat ze kloppen bij uw gezichtsvorm en symmetrisch zijn aan beide kanten. Als u volledig tevreden bent kunnen we starten met de behandeling.

Meer weten over Permanente Make-up in Zevenhuizen?

Pas zodra jij tevreden bent, ben ik dat ook. Iedere vrouw is uniek, zo ook iedere behandeling. Word jij mijn volgende tevreden klant?

Back To Top