Skip to content

Diensten

Wenkbrauwen

Ik werk zelf voornamelijk met de Powder Brows techniek. Bij de Powderbrows techniek word er door middel van een heel klein mininaaldje geleidelijk in lagen pigment in de huid aangebracht. Ik ben groot voorstander van deze techniek omdat het voor ieder huidtype geschikt is, je oneindig kan variëren (van heel natuurlijk tot een uitgesproken aanwezige look), de behandeling geheel pijnloos is en geen littekens achterlaat. Tevens kan je met de Powder Brows techniek een schaduw in de wenkbrauw creëren. Dit wordt ook wel Ombre Brows genoemd. Het resultaat blijft circa 1,5 jaar mooi.

Eyeliner

Infralash eyeliner

De infralash is een natuurlijke subtiele eyeliner. Deze behandeling is zeer geschikt voor dames die normaal gesproken geen tot weinig make-up dragen en voor blonde en rode haartypes.

Klassieke eyeliner

Een mooi strak lijntje boven of onder de ogen. Dit kan eventueel ook met een wing indien gewenst. Ik vind het bij de eyeliners erg belangrijk dat het esthetisch verantwoord is aangezien het voor heel lang in de huid blijft zitten. Een hele dikke eyeliner zou ik daarom nooit zetten. Op de lange termijn wordt dit lelijk aangezien de huid rondom de ogen het snelst verouderd. Het resultaat blijft circa 3-5 jaar mooi.

Lippigmentatie

Bij de lip pigmentatie wordt er door middel van een heel klein naaldje pigment in de lippen aangebracht. De contouren worden precies op de juiste plekken geaccentueerd om de lippen optisch wat voller te laten lijken. Bij sommige mensen kunnen de contouren vervaagd zijn, dit kan genetisch zijn maar ook bij veroudering van de huid, rokers of een trauma. Dan is lip pigmentatie een goede oplossing. Ik maak zelf veel gebruik van de Full Lips techniek, soms wordt deze techniek ook wel Lip Blush genoemd. Dit houdt in dat ik de gehele lippen inkleur. Het resultaat blijft circa 5 jaar mooi.

Tarieven

Wenkbrauwen

Powderbrows:€ 280,-
Touch-up 8 weken:€ 60,-
Touch-up 1 jaar:€ 160,-
Touch-up 2 jaar:€ 180,-

Ogen

Infralash boven:€ 180,-
Infralash boven en onder:€ 220,-
Eyeliner boven:€ 220,-
Eyeliner onder:€ 100,-
Eyeliner boven en onder:€ 280,-
Touch-up 8 weken:€ 60,-
Touch-up binnen 3 jaar:vanaf € 80,-

Lippen

Full Lips:€ 450,-
Touch-up 8 weken:€ 100,-
Touch-up binnen 2 jaar:€ 250,-

Overig

Henna Brows:€ 27,50
Lashlift:€ 50,-

Meer weten?

Pas zodra jij tevreden bent, ben ik dat ook. Iedere vrouw is uniek, zo ook iedere behandeling. Word jij mijn volgende tevreden klant?

Back To Top