Skip to content

Over Mij

Over JuulsPMU

Mijn naam is Giulia en ik ben eigenaresse van JuulsPMU. Van jongs af aan heb ik altijd een passie gehad voor uiterlijke verzorging. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om van mijn passie mijn beroep te maken. Ik vind dat iedere vrouw mooi en uniek is op haar eigen manier, voor mij de uitdaging de natuurlijke schoonheid zo mooi mogelijk te accentueren.

JuulsPMU biedt permanente make-up behandelingen op maat aan, geschikt voor alle leeftijden, huidtypen en etnische achtergronden. Ook hou ik rekening met de vorm van het gezicht, de eigen persoonlijke voorkeuren, de mimiek en met huidveroudering in de toekomst zodat je in de toekomst ook blij blijft met jouw permanente make-up. Ik werk met de nieuwste technieken en uitsluitend met volledige organische pigmenten. Ik beschik tevens over alle kwalificaties voor een veilige en hygiënische permanente make-up behandeling. Permanente make-up biedt vandaag de dag de oplossing voor vele vrouwen om jezelf iedere dag mooi en zelfverzekerd te voelen.

Pas zodra jij tevreden bent, ben ik dat ook. Iedere vrouw is uniek, zo ook iedere behandeling. Word jij mijn volgende tevreden klant? Ik zit gevestigd in Waddinxveen en Zevenhuizen. Beiden liggen op ongeveer 20-30 minuten rijden vanuit Den Haag en Rotterdam.

Meer weten?

Pas zodra jij tevreden bent, ben ik dat ook. Iedere vrouw is uniek, zo ook iedere behandeling. Word jij mijn volgende tevreden klant?

Back To Top